Loader

Slide Veiligheid &
Elektrotechniek

Samen staan we sterker

Wij geloven in waardevolle samenwerkingen én in het belang om onze dienstverlening te optimaliseren voor onze klanten. Daarom hebben wij besloten onze krachten te bundelen en samen verder te gaan. Stroober Elektrotechniek, Wiling Elektrotechniek en PJ van der Jagt Elektrotechniek heten vanaf nu 3tec bv.

Over ons

Na jaren van goede samenwerking hebben wij besloten om onze krachten te bundelen en samen verder te gaan. Samen staan we immers sterker, kunnen we de taken verdelen naar ieders expertise en talent. Daarnaast verhogen we het service niveau en zijn we beter in staat u een totaalpakket te leveren.

 

Wat is dit totaalpakket dan? Dit is alles op het gebied van elektrotechniek, beveiligingsinstallaties en energiebesparende maatregelen (PV installatie). We zorgen voor efficiëntie én een volledige service op maat.

Domotica

Wij zijn een echte specialist om het gebied van domotica. Wij zorgen er voor dat uw woning of kantoor van alle slimme gemakken is voorzien.

Energiebesparend

Ook wij houden rekening met het milieu en helpen u dan ook graag om uw woning of kantoor zo energiebesparend mogelijk te maken.

Service op maat

U vraagt, wij realiseren en adviseren. Door korte lijnen kunnen wij efficiënt en flexibel werken.

Specialist in elektrotechniek

Of het nu thuis, op kantoor of in de werkplaats is: niets werkt zonder elektriciteit. Het belang van een goede en betrouwbare installatie is daarom groot. Wij bieden duurzame en- vernieuwende oplossingen waarmee gebruiksgemak en betrouwbaarheid worden verhoogd.

Camera beelden laptop

Voor een veilig gevoel

Iedereen wil zich graag veilig voelen in zijn of haar eigen huis of kantoor. Beveiliging in en om uw pand kan u net dat extra veilige gevoel geven. Of het nu gaat om een kantoorpand, bedrijfshal, winkel of om uw woning: wij staan klaar om u te voorzien van het beste advies en het beste materiaal. Vanaf het opstellen van het beveiligingsplan, het installeren van de installatie tot aan het certificeren kan 3tec u helpen om uw veiligheid te verhogen.

Preventie & registratie

Voor een extra veilig gevoel kunt u beveiligingscamera’s plaatsen. Camera’s hebben twee belangrijke functies, namelijk preventie en registratie. De aanwezigheid van camera’s werkt preventief en verkleint het risico op inbraak en vandalisme. Daarnaast registreert een camera ook de beelden in het geval van een calamiteit zodat dit eventueel gebruikt kan worden als bewijslast.

Camerasysteem